Alla inlägg den 16 juni 2013

Av Malin - 16 juni 2013 17:15

Jaha, där fick jag nog för att skriva om underbara sommardagar, för så har inte denna vecka känts direkt. Vi hade iofs en underbar långtur i Visättra i tisdags men när jag återvände till bilen och upptäckte att nyckeln inte längre låg i fickan fick det en helt annan ton. Och förstås låg alla mina saker inlåsta i bilen... Tack och lov hade jag SL-kortet på mig iaf, så efter lite letande fick jag och hundgänget ta bussen till mammas jobb, samt ragga upp en mobiltelefon (inte så svårt när man har söta hundar med sig) så jag kunde nå henne. Sen tillbaka på bussen med mammas nyckel och in i bilen, hem med hundarna och skriva lappar, åka tillbaka och sätta upp dem. Sen var jag trött... I onsdags gick jag hela långrundan utan hundar och med blicken i backen, pust, utan resultat och spenderade sen en tröstlös halvtimme på polisens hittegodsavdelning där ingen ens kom ut då jag ringde i klockan. Men så ringde en kvinna på torsdagen, hon hade hittat nyckeln på morgonrundan med hunden, alldeles vid klubbstugan låg den - där jag letat som mest. Märkligt, men nu har jag den iaf igen!


Siri har haft nåt märkligt för sig: vid två tillfällen med två normala dagar emellan har hon pipit till när hon just hoppat upp i sängen och sen flytt därifrån. Första gången vägrade hon komma tillbaka till sovrummet utan sov ensam i köket hela natten, andra gången hämtade jag henne direkt och tvingade henne att vara kvar i sängen - hon var stissig och spänd först men somnade sen. Igår kväll valde hon att lägga sig på min andra sida för hon vill verkligen inte vara på det vanliga stället. Men i övrigt verkar hon helt normal, och hon hoppar i soffan utan problem, så vet inte riktigt vad som händer i sängen?


Helgen har förstås handlat om SM i agility, extra roligt att se när det finns vänner att heja på! Och förutom dem så noterade jag med glädje att Cavalleriet tog brons och labbelaget Svarta Snabba S silver. Och den lilla corgin då! Roligt med lite rasvariation även på SM-nivå.





Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards