Alla inlägg den 17 april 2014

Av Malin - 17 april 2014 15:05

 

Vi har som sagt tränat flitigt senaste veckan, fokus har legat på hoppteknik men det har blivit en hel del annat som du ser här ovanför...


I måndags var jag på klubben för skott-träning, vi höll oss i skogen ca 150 m från skytten men gick närmre för varje skott. Det blev bara fyra stycken för de körde bara en platsliggning men det känns bra, dock är det ju långt ifrån att klara ett viltspårsskott. Efter så gick vi direkt till agilityplanen och den bendwork-övning jag byggt upp, inga problem för Siri men Ella travade i vänstervarv, ska kolla upp henne om det fortsätter. Sen tränade vi balanshindren, Siri går inte ut riktigt så långt på gungan som jag vill - eller hon går för långt ut första repetitionen och blir sen försiktig. Däremot var hon fantastisk på balansen, vågar knappt skriva det men hon fick till snygga låga träffar varje gång! Sist lite "fram"-träning och märkte att hon inte tar kommmandot i lång tunnel, där vänder hon alltid upp om hon inte ser mig vid utgången.


Sen var vi hos mamma två dagar, ena körde jag en avståndshoppövning, upptäckte att Siri lade in ett extrasteg när jag höjde sista hoppet över 28 cm, tror det mest handlar om självförtroende och vana, vi ska köra fler såna övningar framöver. Andra dagen blev det slalomingångar, tycker det är perfekt med 6 pinnar då, man kan köra många repetitioner utan att hon tröttnar men hon hinner samtidigt få upp rytmen. Svårast tyckte hon det var om jag bytte snävt innan, både framför- och bakombyten störde henne så det är nåt att öva på, hon vill ju gärna jobba ifred mot slalom. Och så fick jag för mig att sitta i slutet och fota, då blev det istället stadgeträning och efter en totalhavererad första repetition köpte hon övningen!


Och på första bilden i förra blogginlägget hade vi också tränat, sandslänten bakom hundarna hade vi nämligen bestigit ett antal gånger som fysträning för både hundar och ägare, mer sånt ska det också bli.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards