Alla inlägg under december 2012

Av Malin - 4 december 2012 13:29

Idag var sedan länge planerat agilityträning på Stockholms Hundsportcentrum och jag hade verkligen sett fram emot det. Och så går jag och får vinterkräksjuka för andra gången i mitt liv, just denna dag... Efter en jobbig natt har det varit rätt lugnt men jag har inte fått i mig mer än några teskedar vatten, hoppas det kommer hålla sig stabilt nu för usch vad hemskt det är när attackerna kommer. Stackars hundarna har inte fått mer utevistelse än ett varv runt innergården, törs inte gå för långt ifall att, förhoppningsvis kan F ta dem på en riktig runda när han kommit hem.


Gårdagen var inget vidare den heller, eller rätt ok tills vi slängt in en stor tvätt i tvättstugan och hela världen sen blir svart - strömavbrott alltså och inte det man önskar när det är mörkt och kallt ute. Vi försökte hänga i lägenheten och tända mkt ljus, men när det drog ut på tiden fick vi bege oss ned på räddningsexpedition. Kändes onekligen som en zombieapokalyps när vi hela familjen vandrade i källarkulvertar med en mobil som ficklampa. Hundarna fick förstås hänga på då vi inte ville lämna dem i en becksvart lägenhet (och ännu mindre med levande ljus), tack och lov är de rätt trötta idag. När vi stod i tvättstugan och lönlöst försökte vrida ur vår sjöblöta tvätt så plötsligt tändes allt igen, underbart! Så vi hann faktiskt torka allt innan det togs upp till lägenheten men vi vågade inte använda hissen.


I lördags tävlade jag rally med Ella, känns som en evighet sen. Tanten var väldigt uppe i varv, lite som hon brukade vara innan hon blivit rutinerad, och med stressnivån följde mkt slarv - sneda positioner och att komma i frontposition eller ställa sig upp var otroligt svårt tyckte hon. Vi fick iaf ihop 94 p, vilket räckte till en åttondeplats. Inte helt nöjd men det får vara ok.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards