Alla inlägg den 25 juni 2012

Av Malin - 25 juni 2012 09:18

 

Idag blir det nog minimalt med utomhustid, vi blev blöta nog av morgonrastningen där Ella fick ha vintertäcket och Siri en mindre tjusig men effektiv sopsäckskreation. Borde väl köpt riktigt täcke vid det här laget, men man tar vad man har! Tur att vi har flera härligt soliga dagar bakom oss så det inte känns så sorgligt att inte kunna vara ute...


I onsdags var vi på en liten utflykt till Nyckelviken i Nacka (bilden). Väldigt mysigt ställe, vi hade picknick på en klippa och hundarna badade i Östersjön tills ett par svanar tyckte att deras strandremsa skulle hållas rovdjursfri - jyckarna fattade inte piken så vi fick dra dem därifrån. På väg tillbaka till bilen hittade de en ännu bättre badplats, en sumpig pöl i skogen som var härligt ljum och skitig... Dagen efter var vi hos mamma, även där blev det hundbad två ggr och förstås grillning till kvällen.


På midsommarafton körde vi lite motvals, istället för att bege oss ut till landet som majoriteten av stadsborna så styrde vi kosan in i hjärtat av Hufvudstaden, picknick på Kastellholmen med Fs föräldrar närmare bestämt. Det var en blåsig dag men vi hittade en gräsfläck och några klippor i lä. Smörgårdsbordet hade vi med i form av gubbröra som åts i tunnbröd, laxsnittar och snaps som fick intas direkt ur småflaskor. Och så jordgubbar till efterrätt förstås. Ella plågades av värmen så hon fick ligga i skuggan en bit ifrån, det var tydligen så skönt att hon struntade i att vi åt.


Midsommarafton var också tremånadersdagen efter Siris operation, halvvägs innan jag kan sätta igång agilityn igen... Eftersom hon är återställd nog att leva helt normalt i vardagen så har vi i helgen städat bort alla extramattor som gjorde golvet halkfria och vilket lyft det blev - vi har vår lägenhet tillbaka igen!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards