Alla inlägg den 22 juli 2012

Av Malin - 22 juli 2012 09:22

 

Idag är det fyra månader sedan Siris operation och inte långt kvar till ett helfriskt liv! Hon blev ju i princip friskförklarad vid tremånaderskollen men jag har ändå tagit det gradvis. Då började vi gå långrundor i skogen igen, men bara i koppel. Nu de senaste tio dagarna har hon fått vara lös när det känns lämpligt. Först i samband med bad, då hon ändå mest är i vattnet, och sen även på promenadstigar där möjligheten att sticka nånstans är begränsad. Dock har det ändå blivit några språngmarscher, efter sädesärlor och en gång efter husse - ingen hälta efteråt så det klarade hon.


I torsdags var vi hos mamma och spenderade en hel del tid på den långgrunda stranden, Siri fick sig verkligen en genomkörare då hon först sprang efter pinnar i vattnet och sen följde med mig och F när vi simmade, eftersom hon tyckte det var lite otäckt och hela tiden simmade fram och tillbaka till stranden medan vi var ute måste hon hunnit med ett par hundra meter totalt. Sen avslutade hon med att sitta i vattenbrynet när vi bytte om, trots att hon skakade av köld, jag fick säga åt henne flera ggr men hon skulle prompt sitta just där - tokhund!


Och i tisdags åkte jag och spontantränade agility på morgonen, Siri fick springa en böjd tunnel några gånger och oj vad glad hon blev! Helt klart agilityn som vinner över lydnad/rallylydnad. Ella tränade slalom, ffa att jag ska kunna framförbyta eller serpintina efter slalomet utan att hon går ur och det fixade hon toppenbra. För övrigt har Ella mått alldeles utmärkt sen efter veterinärbesöket...


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards