Alla inlägg den 7 mars 2013

Av Malin - 7 mars 2013 15:47

 

Trots att det fortfarande är kyligt så visar sig onekliga vårtecken denna vecka. Gick ned för att mata änderna i början av veckan och de bara fnös åt mina brödbitar från andra änden av dammen - "vadå, ska vi behöva simma närmare för att få? Då kan det vara...". Antar att de börjat få annat i tankarna för så mkt mat har de inte tillgång till än. Nästa sak jag upptäckte var att jag klev in i en bil som stått parkerad flera timmar och den var varm! Snart är det väl stekhett med bilar i solen men just nu alldeles lagom. Och till sist har jag vaknat runt kl fem varje morgon i flera dagar nu, min kropp reagerar så på ljuset varje vår så jag ska testa hänga upp mörka lakan över gardinerna inatt...


Siri har nu slutat löpa, egentligen ett par dagar kvar om man räknar formellt men det verkar definitivt över, nu är hon bara trött och gosig istället för killgalen. Vet att hon blivit såhär trött tidigare också men jag blir alltid chockad när hon går EFTER mig på promenaden istället för att springa i förväg. Får se om hon iaf är pigg på träning imorgon, men det har aldrig tidigare varit något problem, är det agility så springer hon!


Ellatanten är då förvånansvärt den pigga i sammanhanget, hon diggar vårsolen och snön, snöbadar massor varje promenad vilket är nytt för i år, tidigare har hon bara rullat sig i äckel eller om hon är blöt. Hon har fått nytt halsband också, för nu har hon länge krånglat vid koppelpåsättningen för hon tycker det är sååå äckligt när halsbandet vidrör öronen. Nu har hon ett knäppbart istället och tycker det är mycket trevligare så det var väl investerade pengar (särskilt som jag använde presentkortet vi vann i Åretstävlingarna). Idag är det Crufts så hundarna har fått tugga ben istället för att promenera i nån större utsträckning.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards