Alla inlägg den 24 april 2013

Av Malin - 24 april 2013 17:19

Länge sen jag skrev nåt men förra veckan vill jag mest bara glömma: migrän, sömnproblem och magdåliga hundar gjorde den rätt eländig. Det enda vi tränat har varit stadga på filt, vilket iofs är välbehövligt för den lilla damen som nån gång i framtiden ska vänta lugnt på sin tur under agilityträningen. Vi var sen iväg till vänner i Vänersborg över helgen och hundarna levde drottninglikt hos mamma. Faktiskt skönt att vara hundlös några dagar då och då, även om jag saknade dem lite.


Nu tar livet fart igen när tävlings- och kurssäsongen kommer igång. I måndags var vi på SSBK i det som nog blir generalrepetitionen inför Nacka på lördag. Vi tog det dock lugnt i leran och fokuserade på de två saker jag var mest orolig för: kontaktfält och gungan. Båda sakerna fungerade bra och framförallt blev jag lycklig när vi testade köra gungan med fart efter två hopp och hon satte den som hon aldrig gjort annat! Har ju dragit mig för att testa tävlingsmässig gunga men hon har fått goda grunder och då är det lätt när man väl kommer till slutet. Måndag kväll blev det mer agility men då höll jag kurs på Skarpnäck BK, nervöst men roligt! Och förstås regnade det, gör det inte alltid det när man håller kurs?


Siri är extremt skendräktig nu, har iofs inga fysiska "valpar" men ligger mest hopkurad och vill knappt gå ut. Men hittills har hon alltid släppt alla valptankar när det kommer till träning och det verkar vara så nu också, hoppas mamman vill köra igång tävlingssäsongen trots allt...




Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards