Alla inlägg den 13 juli 2011

Av Malin - 13 juli 2011 14:59


Grattis Siri på 1-årsdagen! Man skulle kunna tro att hon blivit mer mogen och förståndig men icke, den lilla damen har i dagarna börjat tugga på skor... Tror dock anledningen är ett uppdämt tuggbehov så idag har vi införskaffat viltben och kalvnackar för en härlig bentuggarkväll! Det är nog den bästa födelsedagspresent hon kan tänka sig, och så har vi hunnit träna slalom också. Imorgon är det dags för ettårsvaccinationen, det tycker hon nog också är kul och jag hoppas hon inte mår tjyvigt efteråt men sist gick det bra.


Igår var vi iväg och tränade på SSBK, perfekt väder och ingen konkurrens om hindren. Gjorde en liten kombination med hopp och två tunnlar åt Ella där vi testade serpentiner och jaakkos, det senare gick överraskande bra och är nog nåt vi ska använda bara vi får in mer träning. Siri fick testa på långhoppet och A-et med den äran, vi körde även däcket och "hoppa ramen"-problemen verkade bortblåsta. Till sist fick hon göra två böjda tunnlar i kombination och även det gick som en dans! Så roligt att börja med ny hund, särskilt som hon tar till sig allt så snabbt, slalomet går också mkt framåt: på bara tre pass under två dagar så satsar hon framåt och tar ingången från olika vinklar, dock rätt snälla än så länge.


Och vad passar bättre på en födelsedag än lite återblickar från valptiden? Satte ihop lite filmer från uppfödaren och hemma som jag inte delat med mig av tidigare, det var mysigt att se dem igen men jag är samtidigt glad att jag nu har en unghund som kan och orkar mer än en valp...



Och så har vi den här gamla godingen...


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards