Alla inlägg den 10 maj 2013

Av Malin - 10 maj 2013 07:59

Ännu en lyckad tävlingsdag bakom oss, denna gång på Märsta-Sigtuna BK. En vinst och så en potentiell vinst som matte schabblade bort, hon är för fantastisk min lilla jycke!


Agility 1
Vi var på ett kort genrep på SSBK dagen innan, tränade A-et och gungan vilket kändes betryggande att ha gjort. Vi nollar och vinner faktiskt men farten var inte på topp, hon hade ännu inte ätit frukost vilket nog var en miss - tyckte det var för tidigt att ge innan vi åkte vid 6.30, för snart inpå loppet att ge vid ankomst men hon var lite tom i magen tror jag. Sen så kan hon ännu inte särskilja balansen från gungan helt syns det trots att jag har tydliga skillnader i signalerna, men det kommer ju med mer rutin.


Hopp 1

Alltid ska det hända oss något varje tävlingshelg, denna gång så sprakade det till i högtalarna efter jag lämnat Siri i starten. Hon far upp med förskräckt min och tittar olyckligt på mig - "matte de har fyrverkerier alldeles bakom mig!". Jag sätter om och startar men är alldeles för nojig att det ska hända igen så jag fokuserar inte på att hitta rätt position för den lite kluriga starten, resultatet blir att jag styr in henne bredvid tunnelingången. Resten av banan gick fint men jag önskar att jag vågat satsa på blindbyte innan slalom, nu blir jag efter och hon osäker på vägen. Men vi fick den klart bästa tiden av alla smallekipage som gått runt och det kändes bra, som en nästan-vinst!


Ella fick inte sin rallystart, jag funderade på att ta den men efter hopploppet hade banvandringen för min klass redan varit så det var inget att tänka på ens då. Men tanten fick iaf hänga med på prisutdelning och vad det är vet hon ju mycket väl - självklart lade hon genast beslag på vinsten, en mjuk pipleksak och var väldigt stolt över "sin" vinst... Idag är det bara ren vila som gäller för jyckarna medan jag ska få lite gjort här hemma, sen stundar åter agility resten av helgen!


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards