Alla inlägg den 26 maj 2013

Av Malin - 26 maj 2013 10:35

Om jag blivit lite för kaxig efter segertåget i klass 1 så blev jag bryskt nedtagen på jorden igår. Även om det var väldigt flytiga och trevliga banor dagen bjöd på så avslöjade de definitivt flera kunskapsluckor hos oss, nu känner jag mig lite överväldigad över allt som behöver tränas in. Slalom framförallt, nu krävs det att vi klarar lite lurigare linjer både till och från slalom, samt att jag måste kunna göra byten och springa lite före. Samtidigt var det inte toppförutsättningar för debuten, jag har åkt på uvi och det var inte optimalt på en tävling, utöver springandet på toa så var jag trött både i huvudet och kroppen. Siri kändes inte helt bra heller, men vet inte om det var mitt fel eller om hon också var lite mör i skallen när vi efter flera timmars väntan skulle starta våra lopp?


Hopp A:

Blev tyvärr ingen film, kameran fick nåt för sig så det finns en filmfil som inte går att öppna. Loppet kändes hursomhelst bra första delen men inför slalom som hade en ca kl 4-5-ingång så tog jag av nån anledning in henne istället för att låta henne flyta ut lite i svängen för en snällare ingång och som resultat gick hon in i andra. Sen blev jag nojig och för passiv i slutet av slalom så istället för att svänga av så for hon iväg och tog ett hinder från fel håll...


Hopp B:
Nöjd att starten gick bra för där var jag orolig att hon inte skulle hitta tunneln, sen får vi ju en fasansfullt lång sväng till blå tunneln, tror det är en kombination av mina sena signaler och att det faktiskt var andra tunnelingången som gällde förra loppet på samma stället. Sen var det ju slalom igen och precis samma fel kommer trots att jag medvetet låter henne får en lång linje dit, men hon kan varit störd av underlaget för det var ett sandigt "hål" precis vid ingången. Efter att jag lugnat ned henne en smula så tar hon det äntligen korrekt och vi kommer allra sist av alla odiskade ekipage. Jaja, bara att bryta ihop och komma igen, det här blir en utmaning!


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards