Alla inlägg den 13 maj 2011

Av Malin - 13 maj 2011 10:55


Idag blir Siri 10 månader och blev firad med lite träning på morgonen, först vänservarv och stå i utställningskoppel så att vi inte helt skämmer ut oss på söndag, och sedan fokus på leksaken för att få startsignal. Ella fick träna lite rutan och språng marsch men hon kändes rätt loj, likaså igår kväll - hoppas det bara är pga värmen och den kvava luften...Igår höll jag kurs och orkade alltså träna lite efteråt trots att jag hostat mig igenom hela natten, såpass att jag spydde ett par gånger, tack och lov bättre idag. Träningen fokuserades på Siri och vi körde gung på gungan, hoppteknik (slice) och platt tunnel. Jätteroligt att se hennes entusiasm och ständiga utveckling, förutom lite tvekan på platta tunneln i början trots att den hölls upp så gick allt strålande!


Senare väntar pälsvård och kloklippning, kanske lite tveksamt firande, men fin ska man bli också!


Siri just nu...

...är väldigt petig i maten sen löpet, särskilt frukosten som hon hellre intar vid 12-tiden, om det inte är kycklinghalsar förstås, eller lever.
...älskar däremot glass, det har blivit några i det fina vädret och hon piper som besatt när vi äter dem, hon som annars inte tigger.
...blir allt mer intresserad av pinnar, inte direkt att leka med utan bära och tugga på. Hon är också allmänt mer förtjust i att bära, tar gärna en vante på hemvägen och i brist på det sitt eget eller Ellas koppel.
...har nästan helt slutat med sin fixa idé att alltid hämta något att tugga på när hon ska sitta i mitt knä. Förr var hon lite som en person som alltid måste ha godis när den ser på film: "åh, ett knä, vänta ska jag bara hämta benet".
...kör på full fart när vi tränar, superhärligt men svårt vid passiva beteenden. Fast hon är supervass på explosiv stadga!
...stoppar fortfarande i sig en och annan kattskit när matte inte ser, men tack och lov mer sällan än tidigare.
...är mkt mer självständig än Ella nånsin varit, hon kan knalla omkring på egen hand en bra bit från oss och vara helt nöjd med det.
...tar långa sovmorgnar med husse på helgerna medan jag och Ella sitter i köket.



Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards