Alla inlägg den 20 maj 2011

Av Malin - 20 maj 2011 13:23

Gårdagen var späckad med aktiviteter, allra först var vi iväg med Kickan & noffarna till SSBK och lite agilityträning. Ella började med hoppteknik, närmare bestämt progressiv grid, där jag kunde utöka grundavstånden med en fot och hon studsade fortfarande självsäkert igenom det hela! Härligt, eftersom hon var lite tveksam på det i höstas. Därefter körde vi lite slalom, framåtfokus i starten (svårt för Ella som är inkörd på att titta på mig) och gunga men på det hela tog jag det lugnt med henne.


Siri fick också börja med hoppteknik, en vanlig grid på 3,5 fot och hon överraskade mig med att ta båda sista hoppen i ett språng sista repetitionen, blir inga problem att klara långhoppet, som Kickan sa... Sen tränade vi bebisplatt (avklippt), vilket hon var lite tveksam inför, lite orolig ifall vi kommer få problem med det hindret längre fram. Och bebisgunga, vilken hon gjorde mycket och gärna - härligt! Hon fick avsluta med en liten kombination, "hopp" + tunnel, och det var inga problem utan full fart.


Direkt efter träningen styrde vi kosan till Farsta Djurklinik där Ella skulle på tandkoll. Jag visste redan att ett par tänder måste ut men det visade sig vara fler än jag trodde, inte kul. Efter besöket var jag nedslagen över hur dålig koll jag hade på hennes mun och över att väntetiden var nästan 2 månader. Men vi blev remitterade till en specialklinik och där fick hon tid i mitten av juni iaf, så vi behöver inte vänta allt för länge. Stackars Ella tycker inte det är kul att gå till vet, fick bära in henne för hon satte alla tassar hårt i mattan. Efteråt var hon dock väldigt lättad och studsade omkring i glädjeyra medan jag försökte betala, sötnosen.


Idag tar vi det lugnt inför helgens tävlingar i Knivsta, verkar bli varmt men iaf imorgon startar vi tidigt. Denna gång ska jag INTE ha belöning i burk utan på mig, så får vi se om damen kan följa mig bättre!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards