Alla inlägg den 7 augusti 2011

Av Malin - 7 augusti 2011 21:03

Usch, önskar jag bloggat tidigare under veckan men det har varit så mkt annat, sen sist har jag nämligen hunnit med att: fylla år, vara sjuk, gå på styrelsemöte, bada, vandra i naturreservat, se prideparaden, träna tre ggr samt besöka min mor. Inte illa, eller hur?


Alltså, födelsedag i tisdags och det firades förstås med utflykt till Lida med goda vänner - först bad och sen middag och tårta! Dagen efter vaknade jag med en förkylning så det blev bara att ta det lugnt ett litet tag. I fredags mådde jag bättre och efter träning på Nacka Bk (mer om det nedan) så drog vi till ett för oss nytt ställe: Sätraskogens naturreservat, och vad vi gått miste om! Vi hittade en avskiljd bit strand att bada med hundarna på, långgrunt och härlig sand samt vågor från förbipasserande båtar. Siri simmade längre än hon någonsin gjort! Efter ett långt bad blev det fika på en klippa och klättring upp på berget för en vidunderlig utsikt.


Och så träningen: körde ett litet pass i Visättra med Ida efter mötet i torsdags, båda hundarna fick lite hoppteknik, sen körde jag däcket samt en "stjärna" med Siri med bra resultat. Dagen efter åkte jag till Nacka med Kickan, där det blev lite slalom och lydnad för Ella, och A-et, gungan samt hoppkombination med Siri - som var helt vansinnigt duktig! Och igår åkte jag till SSBK en sväng efter att ha varit på priden, det var ett misstag för det sprack upp och blev tokhett... Jag blev överhettad och på dåligt humör, Siri var hungrig och ville hellre leta godis än att kampa, medan Ella var riktigt duktig och fartig i de handlingövningar jag ställt upp. Fick iaf till lyckade repetitioner med Siri på gungan, som är det hinder där jag använder godisbelöning.


Avslutar med lite söta bilder på djuren!

 

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards