Alla inlägg den 6 februari 2012

Av Malin - 6 februari 2012 12:44

Igår kom de äntligen upp på SBK tävling - startlistorna för rallytävlingen på lördag och tam-ta-tam: både jag och Kickan kom med! Så himla roligt det ska bli och nu blir det daglig träning av Ella samt regel- och skyltpluggning för matte (nog det som behövs mest). Lite för kallt att träna ute så vi småpillar hemma i hallen och får vänta till fredagens ridhusträning för att testa köra ett litet program, det blir genrepet med andra ord! Förutom den annalkande rallydebuten har jag ju två till framöver: Siris första agilitytävling (inoff dock) och Ellas första start i lydnadsklass 2. Egentligen är det bara det sistnämnda jag är nervös för, rally känns inte så allvarligt och Siri går bra på alla agilitybanor vi kört, men lyyydnaden - hu!


Det är fantastiskt skönt att den värsta rysskylan gett sig, även om det blåser isvindar idag så klarar sig hundarna utmärkt utan kläder och skor. Under helgen blev det minimalt med utevistelse, Ella som väldigt lätt får köldkramp fick på sig sina fleecetossor redan i fredags och klarade sig bra med dem, Siri har tyvärr inget motsvarande och det blev till slut för kallt för henne med. Jag panikbeställde termobyxor och extravarma vantar till oss tvåbeningar men det lär hunnit bli milt igen innan de kommer, bra att ha nästa vinter om inte annat. Mamma var hundvakt lördag kväll till söndag em då jag satt på årsmöte en stor del av gårdagen, hon kunde inte gå ut pga ett skadat knä men hundarna hade nöjt sig med att snabbt springa ut och göra behoven för direkt vilja bli insläppta igen. Tror det jag när det var -20...


 

Dags för Ella att vara mannekäng, så här ser hon ut i sina fleecesockar - som hon avskyr att få på sig men trivs utmärkt i ute!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards