Alla inlägg den 29 februari 2012

Av Malin - 29 februari 2012 14:51


Undrar om man kan lita på att våren tänker vara så tidig eller om det kommer en omgång vinter till? Väldigt skönt med sol och värme hur som helst, idag gick jag och de våryra hundarna en riktig långtur i skogen. Det var fortfarande isigt på stigarna så vi fick gå obanat men det var de bara glada för. Sen var det inte lika underbart att de var helt leriga och med halva skogen i pälsen, men sånt får man tåla om man ska ge jyckarna ett bra liv.


Det har varit lite dåligt med uppdateringar på sistone, orsaken var att vi har haft fint besök under helgen, närmare bestämt hundarnas uppfödare Carolina. Mötte upp henne vid t-banan och det var roligt att se Ellas reaktion, först stelfrusen i nån slags chock för att sen helt galet skrika och hoppa, Siri var inte sen att hänga på och det blev lite kaotiskt. Tur att C förutseende nog hade på sig otvättade jeans och att det är små cavalierer vi talar om. Hundarna tävlade om hennes uppmärksamhet hela helgen, och var nog glada att slippa kivas med ytterligare ett dussin hundar för att få vara nära. Siri bestämde sig vid läggdags att hon minsann skulle sova i soffan med C och protesterade länge och ljudligt över att tvingas dela sovrum med oss - och gissa var hon direkt tog vägen när jag steg upp på morgonen? Utöver hundkel och prat så blev jag introducerad för Wordfeud och jag fastnade lika hårt för det som jag misstänkt, tror sambon redan är less på mig...


Annars så får Ella jobba på sina olika övningar en stund varje dag och jag masserar även armhålsmusklerna (finns säkert nån mer korrekt term för dem). Siris hormonmatvägran fick sin kulmen söndag-måndag då hon inte åt alls på ett dygn, men sen dess har hon varit jättehungrig istället så jag håller tummarna för att det är över nu. Men så länge skendräktigheterna bara yttrar sig i lite matpjosk och bäddande så är jag nöjd!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards